De waarde van Tributer

dé tool voor nabestaanden en uitvaartondernemers

Bij het overlijden van een geliefde, moet je met elkaar als nabestaanden veel regelen. De eerste dagen na het overlijden ben je vooral druk met het organiseren van een mooi afscheid. Je hebt immers maar één mogelijkheid om de afscheidsdienst goed vorm te geven. Omdat dit in deze korte tijdsperiode, in je verdriet en met alle hectiek vaak lastig is, hebben we Tributer ontwikkeld. Een unieke tool waarmee je als nabestaande het eerbetoon aan je overleden dierbare eenvoudiger, foutloos en met minimale stress kunt organiseren. Je uitvaartondernemer heeft bovendien volledige toegang tot het dossier. Zo komt alles duidelijk, volledig en zonder ruis bij hem terecht. En weet je zeker dat het door jou gewenste eerbetoon volledig tot zijn recht komt.

Ontdek de voordelen

Tributer leidt je stapsgewijs door het organiseren van alle elementen van de uitvaart heen (programma, sprekers, muziek, video).

Vergeten is er niet bij, omdat Tributer je tijdens het organiseren van alle elementen helpt en ontzorgt door reminders.

Maar liefst 20 familieleden en vrienden kunnen binnen de tool soepel communiceren en samenwerken, waar ook ter wereld zij zich bevinden.

In Tributer kun je je favoriete muziek via YouTube programmeren. De tool zorgt er zelf voor dat alle muziek ‘schoongemaakt’ wordt van reclame.

Als alle elementen van het programma van de uitvaartdienst ingevuld zijn, stuurt Tributer dit door naar de uitvaartondernemer. Zo is er geen ruimte voor miscommunicatie of ruis.

Je kunt tot kort voor aanvang van de uitvaart wijzigingen aanbrengen in het programma, zonder dat er fouten ontstaan. De uitvaartondernemer heeft immers altijd de laatste versie.

Je kunt alle formele en informele documenten die horen bij de uitvaart verzamelen en overzichtelijk bewaren in Tributer.

Na de uitvaart dient Tributer als archief en gedenkplek van zowel de voorbereiding, als de uitvaart zelf. Foto’s en een eventuele video-opname van de uitvaart zijn gemakkelijk toe te voegen en beschikbaar voor iedereen met toegang tot de tool.

Hoewel afscheid nemen altijd moeilijk blijft, maakt Tributer het organiseren ervan wel veel eenvoudiger.


"We waren erg blij met de Tributer tool. Als familie konden we zo samen de afscheidsdienst organiseren van mijn opa. En wisten we zeker dat de uitvaartondernemer hetzelfde draaiboek had als wij."
Inloggen