Tributer
dé online tool voor uitvaartondernemers en nabestaanden
Overzichtelijk
Alles op 1 plek
Bespaart tijd
Voorkomt foutenBij het organiseren van een afscheidsdienst komt veel kijken, zowel voor jou als uitvaartondernemer, als voor de nabestaanden. De overledene verdient immers een afscheid waarbij alles klopt. Omdat het in de korte tijdsperiode en de hectiek vaak een hele klus is om het eerbetoon goed te organiseren, hebben we Tributer ontwikkeld. Tributer is een unieke tool, die zowel via mobiel als desktop toegankelijk is. Met Tributer kunnen nabestaanden het eerbetoon aan hun overleden dierbare eenvoudiger, foutloos en met minimale stress organiseren. Als uitvaartondernemer heb je volledige toegang tot deze dossiers, kun je meekijken en loopt de organisatie van de uitvaart veel soepeler. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten en miscommunicatie.

Samen voor een goed afscheid


Tributer bespaart veel tijd in het regelen van de praktische zaken van de uitvaart. Daardoor heb je als uitvaartondernemer meer tijd voor de zorg voor de nabestaanden en het begeleiden van het hele proces. Ook voorkomt de tool miscommunicatie en de kans om onterecht van fouten beschuldigd te worden. Zo helpt Tributer jou én de nabestaanden.


Andere voordelen zijn:

Je krijgt een per minuut glashelder vastgesteld programma toegestuurd.

Tot op het laatste moment kan je veranderingen eenvoudig doorvoeren, zonder dat er fouten ontstaan.

Tributer biedt je een helikopterview van het hele dossier.

Je weet zeker dat de muziek die de nabestaanden willen afspelen geen reclame bevat.

Je kunt het programma zó naar de afscheidslocatie sturen, in de wetenschap dat alles vlekkeloos zal verlopen.

Al je eigen documenten en aantekeningen met betrekking tot de uitvaart staan in Tributer veilig en duurzaam op één plek.

Bij ziekte of onverwachte uitval van een collega, is het programma makkelijk en betrouwbaar overdraagbaar aan een andere collega.

Er treedt geen documentversie-verwarring op, omdat Tributer altijd de laatste versie van de documenten up to date beschikbaar heeft.

Je kunt met al de functies van Tributer de nabestaanden precies naar behoefte ondersteunen.

Tributer biedt je een interessant verdienmodel.

Door al deze elementen, verhoog je de kwaliteit van je dienstverlening en stijgt de klanttevredenheid.

Ontdek zelf de voordelen en het gemak van het gebruik van Tributer.

Vraag een gratis demo of brochure aan.

 
 
 

 
"Door Tributer heb ik samen met mijn broers en zussen die hier niet in de buurt wonen, toch echt samen het afscheid van onze moeder kunnen organiseren."
 

Hoe werkt Tributer?


Wil je graag gebruik maken van Tributer? Dan maken we een account voor je aan. Vervolgens kan je voor elke uitvaart een dossier aanmaken, waaraan je een nabestaande als contactpersoon toevoegt. Deze nabestaande ontvangt een link waarmee hij een account aan kan maken en toegang heeft tot het dossier*. Vervolgens kan hij andere familieleden en vrienden uitnodigen (max. 20). Samen kunnen zij sprekers, presentaties, documenten en muziek toevoegen. Die elementen komen uiteindelijk samen in een tijdschema dat je nog met andere elementen uit kunt breiden. Zo hebben zowel jij, als de nabestaanden, een compleet en volledig overzicht van hoe de uitvaart eruit moet komen te zien.


*Nabestaanden kunnen alleen via hun uitvaartondernemer toegang krijgen tot Tributer.

Technisch

Download de mobiele app van Tributer via de App Store of Google Play. Er is ook een desktopversie van de tool, bereikbaar via de inlogbutton in de menubalk.


Demo

Tijdens een demo leggen we je graag het gebruik van Tributer uit. Zo zie je zelf welke mogelijkheden en voordelen de tool biedt.

 

Veiligheid

Tributer voldoet aan strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Jouw data en de data van je cliënten zijn in goede en vertrouwde handen.

Data in Tributer wordt versleuteld, zowel tijdens opslag als onderweg. Opslag van data vindt plaats onder gecertificeerde omstandigheden (ISO 27001) en binnen de Europese Unie.

Tributer voldoet aan de eisen vanuit de AVG. De gehele tool is ontwikkeld vanuit het privacy by design and by default principe. Tributer vraagt dan ook niet meer gegevens, dan noodzakelijk voor de goede werking van de tool.

Kosten Tributer


De adviesprijs voor het gebruik van Tributer is €49,95 (incl. btw) per uitvaartdossier voor de particuliere gebruiker. Voor uitvaartondernemers kent Tributer diverse licentiemodellen. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Contact met Tributer

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken om kennis te maken met Tributer? Vul dan het formulier in of bel of mail ons.

Inloggen