Hoe werkt Tributer?


Wil je graag Tributer gebruiken om een mooie uitvaartdienst voor je overleden geliefde te organiseren? Vraag dan bij je uitvaartondernemer na of hij al gebruik maakt van deze tool.


Als je uitvaartondernemer Tributer al gebruikt

Als je uitvaartondernemer Tributer al gebruikt, maakt hij een dossier aan en voegt jou als nabestaande toe als contactpersoon. Jij ontvangt dan een link waarmee je een account aan kunt maken en toegang hebt tot het dossier. Vervolgens kun jij familieleden en vrienden uitnodigen (maximaal 20). Samen kunnen jullie dan sprekers, presentaties, documenten en muziek toevoegen in Tributer. Die elementen komen uiteindelijk samen in een helder tijdschema, dat het draaiboek vormt voor de afscheidsdienst.


Als je uitvaartondernemer Tributer nog niet gebruikt

Als je uitvaartondernemer nog geen gebruikmaakt van Tributer, verwijs hem dan naar www.tributer.nl/uitvaartondernemers of laat hem ons bellen of mailen. Wij maken dan een account voor hem aan, zodat hij er direct mee aan de slag kan. Zodra hij voor jou een dossier aangemaakt heeft, heb je volledige toegang tot de tool zoals hierboven beschreven.

Na de uitvaart

Na de uitvaart kun je foto’s en video’s van de uitvaart in Tributer uploaden, zodat je samen met de andere familieleden en vrienden een centrale gedenkplek hebt. Je houdt standaard drie maanden toegang tot het dossier. Daarna kan dit op aanvraag verlengd worden.


Veiligheid

Tributer voldoet aan strenge eisen met betrekking tot informatiebeveiliging en bescherming van persoonsgegevens (AVG). Informatie wordt veilig en versleuteld opgeslagen binnen de Europese Unie.

Kosten

De kosten voor het gebruik van Tributer worden via je uitvaartondernemer in rekening gebracht.

Inloggen